decor-despre

 

Despre noi....

...va putem spune ca in toata "istoria" noastra inceputa in anul 2005, nu ne-am abatut de la transpunerea in fapt a ideii "calitate si fiabilitate inainte de toate", si pentru care am actionat pe doua fronturi:

- in primul rand ne-am ales furnizorii de PAL, MDF, PFL si accesorii precum si colaboratorii pentru serviciile externalizate dupa criterii de calitate, nu dupa preturi scazute;

- in paralel am depus eforturi pentru implementarea si exploatarea programelor pe computer specializate, cu care facem atat proiectarea 3D, proiectarea 2D cat si optimizarea debitarii, astfel incat sa avem pierderi materiale cat mai mici si acuratete in executie.

Conform aceluiasi principiu "calitate si fiabilitate inainte de toate", nu vom folosi niciodata accesorii indoielnice, "no name" sau facute pe vapor, doar pentru ca sunt mai ieftine.
Incercam sa convingem clientul ca accesoriile reprezinta "sufletul" mobilierului si merita investit in produse ale firmelor consacrate (Blum, Hafele, FGV).

De multe ori, un accesoriu ieftin si prematur deteriorat poate strica si "imprejurimile", astfel incat pe langa schimbarea lui, mai trebuie inlocuita si vreo usa sau vreun sertar, ceea ce in final costa mai mult decat un accesoriu initial de buna calitate.

In concluzie, noi realizam un "melanj" din ideile de proiect ale clientului, sugestiile noastre, materialele si accesoriile de calitate precum si experienta dobandita, astfel incat sa putem satisface cele mai inalte exigente.

Din aceste considerente preferam clienti cat mai pretentiosi, care sa nu puna pretul inaintea calitatii, in felul acesta ne mentinem stacheta ridicata, iar eforturile noastre sunt apreciate si rasplatite la justa valoare.

Evitam clientii care spun....." las-o ma ca merge-asa! "

 

Daca v-am convins sa ne deveniti parteneri, va invitam sa "rasfoiti" paginile noastre pe domenii unde gasiti modele-sugestie, apoi sa cititi conditiile pentru o cerere de oferta.